چرا بعضی‌ها می‌توانند غذاهای تند بخورند؟

شناسهٔ خبر: 395B1B4C -
بردباری و تحمل طعم تند تا حد زیادی ارثی است، اما قرارگیری پیوسته در معرض تندی هم می‌تواند به بی‌حس شدن گیرنده‌های دردی که در مقابل آن واکنش می‌دهند، کمک کند.

به گزارش هاناخبر ،

احساس خوردن غذاهای تند به‌وسیله‌ی عصب سه‌قلو ایجاد می‌شود که در کنار حس چشایی و بویایی، به درک مزه‌ی خوراکی‌ها کمک می‌کند. «کاپسایسین» (Capsaicin) موجود در غذاهای تند باعث فعال شدن گیرنده‌های درد و گرما می‌شود. در افرادی که به خوردن غذاهای تند عادت دارند، حساسیت گیرنده‌های درد کمتر است. خوردن مداوم غذاهای تند در دوران جوانی باعث کشته شدن پایانه‌های عصبی آزاد می‌شود و توانایی فرد برای خوردن فلفل و کاری را بالا می‌برد. 

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
1 + 6 =